LAT ĆIR

Искуства усвојитеља

Јаза - пас који је имао среће

Пас: Јаза

Власник: Снежана Илић, ветеринарски техничар

Мачка: Боле

Власник: Марија Иванишевић

После две и по године проведене у Прихватилишту Раковица, добио је нови дом и новог власника. Отишао је не баш далеко, скоро би се могло рећи - у комшилук, а усвојила га је Снежана Илић, ветеринарски техничар, већ 19 година запослена у ВУ „Ветерина Београд“, која у Реснику ради последње 3 године.

Име му је макс и потпуно му пристаје

Пас: Макс

Власник: Г-ђа Невенка Христић Ваљаревић

Ми се медјусобно обожавамо и од када сам га усвојила у акцији Ветерине “Београд” нисам се ни једног тренутка покајала јер је живот уз пса много много радоснији а кућа која га има, много веселија.

Кад би знали какви су улични пси људи би их више усвајали

Пас: Шица

Власник: Г-ђа Персида Шутаковић

Не разумем оне који кажу да воле псе, али само расне. Кад би знали какви су улични пси усвајали би их више. Паметни, имају свој карактер и став и што је најважније бескрајно су одани „ каже господја Персида Шутаковић која је пре нешто мање од годину и по дана усвојила пса са улице.

Бака и њено друштво

Пас: Џеки

Власник: моја бака

Моја бака има 84 године. Живи на селу..сама. После смрти мог деке (2008. године) пала је у депресију. Није знала како ће сама... Баш, у то време, извукли смо неколико паса из зајечарског шинтераја који више не постоји. Удомили смо петоро, а Джекија нисмо знали где ћемо. Решила сам да јој поклоним њега.