LAT ĆIR

Бака и њено друштво

Пас: Џеки

Власник: моја бака

Моја бака има 84 године. Живи на селу..сама. После смрти мог деке (2008. године) пала је у депресију. Није знала како ће сама... Баш, у то време, извукли смо неколико паса из зајечарског шинтераја који више не постоји. Удомили смо петоро, а Джекија нисмо знали где ћемо. Решила сам да јој поклоним њега. После пар дана, када сам је позвала, у њеном гласу сам чула промену. Била је некако... веселија.

Джеки јој је постао најбољи пријатељ и највернији пратилац. Иако је стара и има велико двористе, она Джекија води и у шетњу. Каже, држи се због њега јер… неће имати ко да га храни ако се њој нешто деси. Онда сам решила да јој поклоним и Леxy. Стерилисану зенку од 11 месеци, коју су хтели да отрују. Сада је Леxy воли висе него Джеки. Они ваљда осећају када им неко спаси зивот. Не одвајају се од моје баке, а она каже да јој боље друштво и не треба. Кад јој је досадно, поприча са њима или их помази. Са 84 године она иде на њиву, копа, бере и преко целог дана је активна. Верује да су јој Джеки и Леxy спасили зивот.

И после се неко мисли да ли да удоми пса ?!

Помоћи ће вам да изадјете из депресије, да се покренете, да смршате... Правиће вам друштво, делићете све тајне са њим… Имаћете кога да ческате, гњавите и волите.

УДОМИТЕ ОДРАСЛОГ ПСА!!!

Знаће да цени што сте му спасили живот!Текст: Ивана Ђокић