LAT ĆIR

„УЛИЧНИ ПСИ” ФЕСТИВАЛ ПАСА СВИХ РАСА НА КАЛЕМЕГДАНУ

15.06.2022

ULIČNI PSI” FESTIVAL PASA SVIH RASA NA KALEMEGDANU

Po prvi put u regionu održaće se festival pasa

od 17.do 19.juna na Kalemegdanu

Vreme je da se na jednom mestu okupe psi, profesionalci, vlasnici i ljubitelji pasa. Festival je edukativnog,  zabavnog karaktera promovišući nove tendecije u odabiru, odgajanju i udomljavanju, a i tretiranju pasa. Takođe ima misiju da podigne svest o značaju pasa u svakodnevnom životu kao i da promoviše humanost i zaštitu životinja. Na festivalu možete saznati kako izabrati psa po meri, kako i zašto usvojiti psa, kako vaspitati psa, kako psi utiču na razvoj deteta, ali i trendove u psećem šizu frizu. Na jednom mestu će se naći uzgajivačnice, proizvođači hrane, pet shopovi, veterinari,prihvatilištva, dreseri, dizajneri i frizeri, čak i poslastičarnica za pse. Razne kreativne radionice, ali i rad sa decom sa posebnim potrebama i psima. Predstavićemo i novo zanimanje – Ulični šetač pasa. Pored Beograda Festival će biti organizovan i gradovima regiona Skoplje, Podgorica, Zagreb, Sarajevo i Ljubljana.

Animal Rescue Srbija će držati predavanja u okviru projekta MJAU VAU EKSPERT čiji je osnovni cilj kako da nam deca budu bezbednija u susretu sa psima na ulici kao i Temptation takmičenje na kom učešće mogu uzeti svi psi sa svojim vlasnicima. Ovo takmičenje izaziva najviše smeha kod publike i pokazuje koliko je pas povezan sa svojim vlasnikom I koliko je poslušan..

Javno komunalno preduzeće Veterina Beograd sa psima iz gradskih prihvatilišta će promovisati usvajanje napuštenih pasa pozivajući sve zainteresovane građane koji žele da udome neku od napuštenih kuca da mogu da dođu i izaberu jednu od onih koje će toga dana Veterina Beograd dovesti na usvajanje.

Svratite do Kalemegdana i posetite festival koji okuplja ne samo vlasnike pasa i pse , već i sve one koji vole pse i imaju svest o tome da je pas čovekov najbolji prijatelj i zaštitnik! Ljubimac u porodicu unese lepotu druženja i obogaćuje život.

Sigurni smo da ćete uživati u ovom porodičnom, društveno – odgovornom i zabavnom festivalu .

Povedite porodicu, čekamo Vas!

“ULIČNI PSI” FESTIVAL PASA SVIH RASA  Kalemegdan 17.do 19.juna 2022.

Satnica festivala, petak 17.jun od 12h do 20h, subota i nedelja od 10 do 20h

Dobrodošli!

Hvala na podršci!

S poštovanjem,

Gaga Bugarčić

0641221748


Галерија

„УЛИЧНИ ПСИ” ФЕСТИВАЛ ПАСА СВИХ РАСА НА КАЛЕМЕГДАНУ „УЛИЧНИ ПСИ” ФЕСТИВАЛ ПАСА СВИХ РАСА НА КАЛЕМЕГДАНУ „УЛИЧНИ ПСИ” ФЕСТИВАЛ ПАСА СВИХ РАСА НА КАЛЕМЕГДАНУ „УЛИЧНИ ПСИ” ФЕСТИВАЛ ПАСА СВИХ РАСА НА КАЛЕМЕГДАНУ „УЛИЧНИ ПСИ” ФЕСТИВАЛ ПАСА СВИХ РАСА НА КАЛЕМЕГДАНУ „УЛИЧНИ ПСИ” ФЕСТИВАЛ ПАСА СВИХ РАСА НА КАЛЕМЕГДАНУ