LAT ĆIR

Удомљавање паса

13.06.2022
Удомљавање паса и радионица за децу

-Програм за децу-

"Одговорно власништво"

Субота, 11.јун, 11 часова

Плато испред Дечјег културног центра Београд

Таковска 8

Дечји културни центар Београд, у сарадњи са ЈКП "Ветерина Београд", организовао је  фото и литерарни конкурс за децу и младе под називом "Мој љубимац".

Додела награда, ревија љубимаца и програм за децу биће одржан у суботу, 11.јуна, у 11 часова, на платоу Дечјег културног центра Београд (Таковска 8).
 
У оквиру програма ЈКП "Ветерина Београд" организоваће удомљавање напуштених паса из градских прихватилишта, а сви учесници и посетиоци имаће прилике да добију бесплатне ветеринарске савете.

Осим награда за најбољу фотографију и песму биће додељене похвале за фотографије љубимаца у различитим категоријама - за најчупавијег, најсмешнијег, највеселијег, најружнијег, најтужнијег, најмањег, највећег, најстаријег, најсрећнијег, најгладнијег љубимца, потом за најбољег друга,за најзаљубљенији пар, али и за љубимце са највећим ушима,  најдужим репом и брковима, најкраћим репом и најлепшим очима.

Галерија

Удомљавање паса Удомљавање паса Удомљавање паса Удомљавање паса Удомљавање паса Удомљавање паса Удомљавање паса Удомљавање паса Удомљавање паса Удомљавање паса