LAT ĆIR

Светски дан животиња у Борчи

04.10.2023
Ветерина Београд настоји да сваког дана подсећа на значај бриге о животињама, здрав однос према кућним љубимцима који подразумева савесно понашање и одговорно власништво, као и удомљавање напуштених паса и мачака. Права прилика да славимо све животиње јесте управо дан који се обележава као Светски дан животиња. Тим поводом, Ветерина Београд организује дружење у прихватилишту у Борчи, са малишанима и са бројним животињама, где ће деца имати прилику да се упознају са мачкама и псима из прихватилишта и да проведу квалитетно време у игри са њима.

Придружите нам се да заједно обележимо овај дан, 4. октобра 2023. године, од 11 до 12 часова, у прихватилишту ЈКП ,,Ветерина Београд“ у Борчи.

Галерија

Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи Светски дан животиња у Борчи