LAT ĆIR

ПЕТИ ДОГ ФЕСТ 2. ЈУНА У ДЕЛТА СИТИЈУ

28.05.2018
Пети Сајам хране, опреме и козметике за псе и друге кућне љубимце Дог фест у организацији магазина Пас, одржаће се и ове године у атријуму шопинг центра Делта Цитy у суботу 2. јуна, у периоду од 10 до 20 часова

И овогодишња манифестација имаће хуманитарни карактер, а ове године, на В Дог фесту, сви посетиоци моћи ће да удоме седам куца из градских азила ЈКП „Ветерина Београд“. У пет београдских прихватилишта ЈКП „Ветерина Београд“ у сваком тренутку смештено је више од 3.000 паса. Од почетка године усвојено је  417 незбринутих паса, како директно из прихватилишта, тако и у оквиру акција усвајања које “Ветерина Београд” организује или у њима посредно учествује. Надамо се да ће и наша манифестација допринети да што више паса пронађе нови дом.

Ревија незбринутих паса


На централном догађају, Ревији незбринутих паса с почетком у 12 часова, црвеним тепихом ове прелепе псе прошетаће познате личности (новинари, водитељи, глумци, певачи) како би промовисали њихово удомљавање. Ревију ће отворити директор ЈКП “Ветерина Београд” Будимир Грубић.

Штандови


На штандовима излагача моћи ћете да добијете бесплатне узорке хране, грицкалица и посластица, да се упознате са опремом, играчкама, суплементима, козметиком, гардеробом, услугама за негу и здравље мезимаца… Излагачи ће током целог дана свим посетиоцима давати савете о исхрани и нези наших најбољих четвороножних пријатеља, а победницима у свим категоријама наших такмичења доделиће вредне поклон-пакете.

Забавни програм


Како би сви посетиоци и њихови пси уживали, као и увек до сада припремили смо целодневни забавни и интерактивни програм: моћи ћете да поразговарате с познатима о њиховим љубимцима, организоваћемо и Дечји квиз знања о псима, избор за најшармантнијег и најпослушнијег пса, такмичење Шиз фриз, као и Трку до клопе. Победници ће добити вредне награде које ће обезбедити излагачи.
 
Делта Цитy је први тржни центар у Србији који је дозволио уношење и увођење паса, а магазин Пас ову манифестацију с великим успехом организује већ пету годину заредом


САТНИЦА


10.30 Отварање манифестације

12.00  Ревија незбринутих паса - познати шетају псе из прихватилишта ЈКП “Ветерина Београд” у циљу промоције удомљавања незбринутих животиња

12.30 Разговор с познатима о њиховим љубимцима

13.00 Презентација дресуре паса

14.00 Дечји квиз знања о псима

15.00 Такми16.00 Избор за најпослушнијег пса

17.00 Трка до клопе

18.30 Избор за најшармантнијег пса

ИНФО И ПРИЈАВЕ


Своје мезимце или малишане за такмичења можете пријавити мејлом на пас@петмагазине.рс или путем фејсбук странице Пас - Ваш најбољи магазин. Потребно је да доставите ваше име и презиме, име малишана и/или љубимца и назначите за које такмичење се пријављујете.