LAT ĆIR

„PET-FRENDLI SRBIJA“

02.04.2021
Ташмајдански парк, односно ограђени део за слободно пуштање паса у оквиру парка, био је крајем овог лета домаћин акција удомљавања напуштених паса из градских прихватилишта ЈКП „Ветерина Београд“. У сарадњи са магазином „Пас“ ЈКП „Ветерина Београд“ већ традиционално организује акције удомљавања на Ташу.
Овог лета, услед епидемије изазване болешћу CОВИД-19, многи од нас одмор су провели у нашој лепој земљи. Бајковити пејзажи Србије – шумовите стазе здравља чак 13 планинских центара, 12 лековитих бања, многобројне реке и језера, градови пуни живота, варошице и села у којим љубазни српски домаћини по старим обичајима дочекују све путнике... чекају и даље на вас и вашег љубимца! 
Редакција магазина „Пас”, у сарадњи са Туристичком организацијом Србије и под покровитељством Кинолошког савеза Србије и компаније „Премил“, одабрала је локације широм Србије на које власници кућних љубимаца могу да се упуте са својим кућним љубимцем и сабрала их у пригодан водич под називом „Пет-френдли Србија”., а акцију Пет фриендли Србија подржала је и Ветерина Београд. 

Галерија

„PET-FRENDLI SRBIJA“ „PET-FRENDLI SRBIJA“ „PET-FRENDLI SRBIJA“