LAT ĆIR

Отварање 8. Мрњау Феста

25.01.2023
Годинама уназад ЈКП ,,Ветерина Београд“ сарађује са Фелинолошким друштвом ,,Ле ПETит“, са циљем да пружи додатни допринос у решавању проблема напуштених мачака. Стога, Ветерина Београд увек је била ту да подржи маце које су свој дом пронашле са улица престонице, тиме што се обавезала да ће им пружати бесплатну стерилизацију, чиповање и вакцинацију, што је предуслов за проналазак новог дома. 
Ова дивна сарадња наставила се и ове године, када је ЈКП ,,Ветерина Београд“ учествовала на отварању осмог по реду Мрњау Феста, традиционално организованог од стране друштва љубитеља мачака ,,Ле ПЕТит“. У оквиру овог симпатичног феста, посетиоци су имали прилику да виде такмичење расних мачака, да размисле о удомљавању неке од домаћих маца које су однеговали Ле ПЕТит Мрњау старатељи, али и да најмлађи посетиоци уживају у интересантном програму. 
ЈКП ,,Ветерина Београд“ наставиће да пружа подршку пријатељима из 
Ле ПЕТита, уз наду да ћемо заједничким радом улепшати животе многих одбачених маца и допринети смањењу броја напуштених мачака на улицама нашег града. 

Галерија

Отварање 8. Мрњау Феста Отварање 8. Мрњау Феста Отварање 8. Мрњау Феста Отварање 8. Мрњау Феста Отварање 8. Мрњау Феста Отварање 8. Мрњау Феста Отварање 8. Мрњау Феста Отварање 8. Мрњау Феста Отварање 8. Мрњау Феста Отварање 8. Мрњау Феста Отварање 8. Мрњау Феста