LAT ĆIR

Они чекају на вас

За све заинтересоване који желе да удоме напуштеног паса или мачку кликните на udomimenekupuj.rs

Муња

Муња је прелепи мачор стар 2 године, који ће захваљујући својим жућкастим очима очарати сваког пролазника. Уколико му пружите прилику, уверићете се да је једно сигурно – никада му није довољно игре и мажења. Овај млади мачор нестрпљиво чека на вас, у нади да ће пронаћи своје људе и топли дом

Лола

Поред благе нарави која је за ову трогодишњу мацу карактеристична, беле шапице су нешто што је на први поглед чини посебном. Лола је велика маза, поред које ћете увек имати партнера за дремку. Уколико се одлучите да овој маци отворите врата свог дома, бићете одушевљени њеном приврженошћу и пронаћи ћете пријатеља за читав живот.

Милица

Умиљата женка која је била део едукација о одговорном власништву у вртићима и школама, током којих је шармирала бројне малишане и доказала им да је пас заиста човеков најбољи пријатељ. Она је спремна да пронађе свој топли дом и без сумње постане верни животни сапутник особи која се одлучи да део свог живота подели са њом.

Пего и Тигрић

Штенци који су месецима  учествовали у едукацијама о одговорном власништву у вртићима и школама, освојили су срца многе деце. Пего, црни пас са белим шапицама, сада је назван Срећко у свом новом дому, а време је да и Тигрић пронађе људе који ће му пружити живот какав сви пси заслужују. Захваљујући благој нарави, разиграности и умиљатости, Тигрић ће засигурно улепшати живот особи која одлучи да му отвори врата свог дома.