LAT ĆIR

Они чекају на вас

За све заинтересоване који желе да удоме напуштеног паса или мачку кликните на udomimenekupuj.rs

Милун - 688052000256522

Пас по имену Милун, стар 6 месеци, пронађен је у једној од прометних улица на Звездари, у веома лошем стању, неухрањен и преплашен. Ипак, од самог почетка видело се да воли људе, желео је да им приђе, али увек врло обазриво, сакривајући се и плашећи се сваког наглог покрета. Захваљујући пуно љубави и неге, он је сада дружељубива куца – воли да приђе свима, да се помази, али и да поздрави сваког пса. Милун је весео, енергичан пас и велика маза, а сада је спреман да пронађе свој нови дом и људе којима ће заузврат пружити пријатељство за читав живот.

Беба

Женка стара само неколико месеци, једина из свог легла није пронашла дом и није имала среће попут њене браће и сестара. Поред тога што је веома весела и послушна, дружељубива је и одлично се слаже са другим псима. Она ће вас шармирати погледом који је пун наде и радости. Беба сада жељно ишчекује свог власника, коме ће заузврат поклонити безусловну љубав.

Муња - 688000000048918

Муња је прелепи мачор стар 2 године, који ће захваљујући својим жућкастим очима очарати сваког пролазника. Уколико му пружите прилику, уверићете се да је једно сигурно – никада му није довољно игре и мажења. Овај млади мачор нестрпљиво чека на вас, у нади да ће пронаћи своје људе и топли дом

Лола - 688000000040064

Поред благе нарави која је за ову трогодишњу мацу карактеристична, беле шапице су нешто што је на први поглед чини посебном. Лола је велика маза, поред које ћете увек имати партнера за дремку. Уколико се одлучите да овој маци отворите врата свог дома, бићете одушевљени њеном приврженошћу и пронаћи ћете пријатеља за читав живот.

Пего и Тигрић

Штенци који су месецима  учествовали у едукацијама о одговорном власништву у вртићима и школама, освојили су срца многе деце. Пего, црни пас са белим шапицама, сада је назван Срећко у свом новом дому, а време је да и Тигрић пронађе људе који ће му пружити живот какав сви пси заслужују. Захваљујући благој нарави, разиграности и умиљатости, Тигрић ће засигурно улепшати живот особи која одлучи да му отвори врата свог дома.