LAT ĆIR

Otvaranje 8. Mrnjau Festa

25.01.2023
Godinama unazad JKP ,,Veterina Beograd“ sarađuje sa Felinološkim društvom ,,Le PETit“, sa ciljem da pruži dodatni doprinos u rešavanju problema napuštenih mačaka. Stoga, Veterina Beograd uvek je bila tu da podrži mace koje su svoj dom pronašle sa ulica prestonice, time što se obavezala da će im pružati besplatnu sterilizaciju, čipovanje i vakcinaciju, što je preduslov za pronalazak novog doma. 
Ova divna saradnja nastavila se i ove godine, kada je JKP ,,Veterina Beograd“ učestvovala na otvaranju osmog po redu Mrnjau Festa, tradicionalno organizovanog od strane društva ljubitelja mačaka ,,Le PETit“. U okviru ovog simpatičnog festa, posetioci su imali priliku da vide takmičenje rasnih mačaka, da razmisle o udomljavanju neke od domaćih maca koje su odnegovali Le PETit Mrnjau staratelji, ali i da najmlađi posetioci uživaju u interesantnom programu. 
JKP ,,Veterina Beograd“ nastaviće da pruža podršku prijateljima iz 
Le PETita, uz nadu da ćemo zajedničkim radom ulepšati živote mnogih odbačenih maca i doprineti smanjenju broja napuštenih mačaka na ulicama našeg grada. 

Galerija

Otvaranje 8. Mrnjau Festa Otvaranje 8. Mrnjau Festa Otvaranje 8. Mrnjau Festa Otvaranje 8. Mrnjau Festa Otvaranje 8. Mrnjau Festa Otvaranje 8. Mrnjau Festa Otvaranje 8. Mrnjau Festa Otvaranje 8. Mrnjau Festa Otvaranje 8. Mrnjau Festa Otvaranje 8. Mrnjau Festa Otvaranje 8. Mrnjau Festa