LAT ĆIR

Neobično prijateljstvo dva ljubimca

Jednogodišnja ženka u tipu ,,kane korso“, prelepa Blu, u prihvatilište u Rakovici stigla je kao veoma uplašen, introvertan pas, koji se veoma loše snašao u situaciji koja ga je zadesila, s obzirom da je napušten od strane svog jedinog vlasnika. Upravo zato, bilo je potrebno određeno vreme, mnogo ljubavi i pažnje zaposlenih u Veterini Beograd, kako bi ova ženka ponovo stekla poverenje u ljude. Svakodnevna briga, rad i socijalizacija sa Blu, doprineli su da ona ponovo postane pas kakav je nekada bila – puna radosti i spremna da pronađe svoj novi, ovog puta i večni dom. 

Baš kako to uglavnom biva, jedna porodica bila je zainteresovana i spremna da jednom psu otvori vrata svog doma, a Blu je ta koja ih je očarala i zbog koje nisu oklevali, odlučivši da njoj pruže šansu za bolji život. Ona se sasvim brzo adaptirala na nove uslove života, koji su podrazumevali i saživot sa još dva psa, ali i jedim vrlo neobičnim ljubimcem – gušterom.

 Vremenom se izrodilo nesvakidašnje prijateljstvo između guštera i psa, koji sada dane najčešće provode dremajući i uživajući zajedno. Pored toga, Blu je postala omiljena i među mlađim članovima porodice, dokazavši da su četvoronožni prijatelji zaista neprocenjivi i mogu upotpuniti naše živote. Ova priča je samo još jedan dokaz da uz malo ljubavi, strpljenja i brige mogu da se stvore nova, neočekivana prijateljstva koja će trajati čitavog života.