LAT ĆIR

Donina pustolovina u novom domu

Kao što mnoge priče o napuštenim psima počinju, tako je i Donina – na ulicama Beograda, ova prelepa ženka našla se prepuštena samoj sebi, onda kada je svojim prvim vlasnicima dosadila. Ipak, mnogo je savesnih i dobrih ljudi koji jedva čekaju da otvore svoje srce i pruže utočište onima kojima je to najpotrebnije. Ova ženka je u prihvatilište Veterine Beograd stigla neuhranjena, uplašena, ali zasigurno spremna da ponovo veruje ljudima. 
Za kratko vreme koje je provela u prihvatilištu Dona je uspela da se oslobodi, da zavoli ljude, ali posebno druge pse. Njena sudbina menja se jednog sunčanog dana u julu kada je dvoje savesnih vlasnika odlučilo da joj otvori vrata svog doma. Svedočenja i priče o Doninim pustolovinama u novom domu čuli smo od njene vlasnice još prvog dana kada je ona sebi našla svoje mesto u kući.
 Pored toga što je sada okružena dobrim ljudima koji joj pružaju svu potrebnu ljubav i brigu, u društvu je drugih pasa i jedne bele mace, svakodnevno uživajući u onome što svi psi najviše vole – velikom dvorištu. Dona je svog najboljeg prijatelja pronašla baš u maci, sa kojom voli da se igra i mazi, rušeći sve stereotipe o neprijateljstvu pasa i mačaka. Priče kao što je Donina bude nadu u bolje sutra za brojne napuštene životinje koje u prihvatilištima nestrpljivo čekaju svoj topli dom.