LAT ĆIR

„ULIČNI PSI” FESTIVAL PASA SVIH RASA NA KALEMEGDANU

15.06.2022
„УЛИЧНИ ПСИ” ФЕСТИВАЛ ПАСА СВИХ РАСА НА КАЛЕМЕГДАНУ

По први пут у региону одржаће се фестивал паса

од 17.до 19.јуна на Калемегдану

Време је да се на једном месту окупе пси, професионалци, власници и љубитељи паса. Фестивал је едукативног,  забавног карактера промовишући нове тендеције у одабиру, одгајању и удомљавању, а и третирању паса. Такође има мисију да подигне свест о значају паса у свакодневном животу као и да промовише хуманост и заштиту животиња. На фестивалу можете сазнати како изабрати пса по мери, како и зашто усвојити пса, како васпитати пса, како пси утичу на развој детета, али и трендове у псећем шизу фризу. На једном месту ће се наћи узгајивачнице, произвођачи хране, пет схопови, ветеринари,прихватилиштва, дресери, дизајнери и фризери, чак и посластичарница за псе. Разне креативне радионице, али и рад са децом са посебним потребама и псима. Представићемо и ново занимање – Улични шетач паса. Поред Београда Фестивал ће бити организован и градовима региона Скопље, Подгорица, Загреб, Сарајево и Љубљана.

Анимал Ресцуе Србија ће држати предавања у оквиру пројекта МЈАУ ВАУ ЕКСПЕРТ чији је основни циљ како да нам деца буду безбеднија у сусрету са псима на улици као и Темптатион такмичење на ком учешће могу узети сви пси са својим власницима. Ово такмичење изазива највише смеха код публике и показује колико је пас повезан са својим власником И колико је послушан..

Јавно комунално предузеће „Ветерина Београд“ са псима из градских прихватилишта ће промовисати усвајање напуштених паса позивајући све заинтересоване грађане који желе да удоме неку од напуштених куца да могу да дођу и изаберу једну од оних које ће тога дана Ветерина Београд довести на усвајање.

Свратите до Калемегдана и посетите фестивал који окупља не само власнике паса и псе , већ и све оне који воле псе и имају свест о томе да је пас човеков најбољи пријатељ и заштитник! Љубимац у породицу унесе лепоту дружења и обогаћује живот.

Сигурни смо да ћете уживати у овом породичном, друштвено – одговорном и забавном фестивалу .

Поведите породицу, чекамо Вас!

“УЛИЧНИ ПСИ” ФЕСТИВАЛ ПАСА СВИХ РАСА  Калемегдан 17.до 19.јуна 2022.

Сатница фестивала, петак 17.јун од 12х до 20х, субота и недеља од 10 до 20х

Добродошли!

Хвала на подршци!

С поштовањем,

Гага Бугарчић

0641221748

Galerija

„ULIČNI PSI” FESTIVAL PASA SVIH RASA NA KALEMEGDANU „ULIČNI PSI” FESTIVAL PASA SVIH RASA NA KALEMEGDANU „ULIČNI PSI” FESTIVAL PASA SVIH RASA NA KALEMEGDANU „ULIČNI PSI” FESTIVAL PASA SVIH RASA NA KALEMEGDANU „ULIČNI PSI” FESTIVAL PASA SVIH RASA NA KALEMEGDANU „ULIČNI PSI” FESTIVAL PASA SVIH RASA NA KALEMEGDANU