LAT ĆIR

Udomljavanje pasa

13.06.2022
Udomljavanje pasa i radionica za decu

-Program za decu-

"Odgovorno vlasništvo"

Subota, 11.jun, 11 časova

Plato ispred Dečjeg kulturnog centra Beograd

Takovska 8

Dečji kulturni centar Beograd, u saradnji sa JKP "Veterina Beograd", organizovao je  foto i literarni konkurs za decu i mlade pod nazivom "Moj ljubimac".

Dodela nagrada, revija ljubimaca i program za decu biće održan u subotu, 11.juna, u 11 časova, na platou Dečjeg kulturnog centra Beograd (Takovska 8).
 
U okviru programa JKP "Veterina Beograd" organizovaće udomljavanje napuštenih pasa iz gradskih prihvatilišta, a svi učesnici i posetioci imaće prilike da dobiju besplatne veterinarske savete.

Osim nagrada za najbolju fotografiju i pesmu biće dodeljene pohvale za fotografije ljubimaca u različitim kategorijama - za najčupavijeg, najsmešnijeg, najveselijeg, najružnijeg, najtužnijeg, najmanjeg, najvećeg, najstarijeg, najsrećnijeg, najgladnijeg ljubimca, potom za najboljeg druga,za najzaljubljeniji par, ali i za ljubimce sa najvećim ušima,  najdužim repom i brkovima, najkraćim repom i najlepšim očima.

Galerija

Udomljavanje pasa Udomljavanje pasa Udomljavanje pasa Udomljavanje pasa Udomljavanje pasa Udomljavanje pasa Udomljavanje pasa Udomljavanje pasa Udomljavanje pasa Udomljavanje pasa