LAT ĆIR

22.09.2020
Tašmajdanski park, odnosno ograđeni deo za slobodno puštanje pasa u okviru parka, bio je krajem ovog leta domaćin akcija udomljavanja napuštenih pasa iz gradskih prihvatilišta JKP „Veterina Beograd“. U saradnji sa magazinom „Pas“ JKP „Veterina Beograd“ već tradicionalno organizuje akcije udomljavanja na Tašu.
Ovog leta, usled epidemije izazvane bolešću COVID-19, mnogi od nas odmor su proveli u našoj lepoj zemlji. Bajkoviti pejzaži Srbije – šumovite staze zdravlja čak 13 planinskih centara, 12 lekovitih banja, mnogobrojne reke i jezera, gradovi puni života, varošice i sela u kojim ljubazni srpski domaćini po starim običajima dočekuju sve putnike... čekaju i dalje na vas i vašeg ljubimca! 
Redakcija magazina „Pas”, u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije i pod pokroviteljstvom Kinološkog saveza Srbije i kompanije „Premil“, odabrala je lokacije širom Srbije na koje vlasnici kućnih ljubimaca mogu da se upute sa svojim kućnim ljubimcem i sabrala ih u prigodan vodič pod nazivom „Pet-frendli Srbija”., a akciju Pet friendli Srbija podržala je i Veterina Beograd.