LAT ĆIR

Хуманитарни базар

10.06.2024
Уживајте у чаролији љубимаца и дружењу на базару хуманитарног карактера, у организацији продуженог боравка ,,Оница“ и помозите у прикупљању средстава за лечење другара из боравка. ЈКП ,,Ветерина Београд“ биће део овог дивног догађаја, са циљем да деци и родитељима пружи прилику да се друже и упознају са нашим најбољим пријатељима – штенцима из градских прихватилишта.
Као друштвено одговорно предузеће, Ветерина Београд ће са штенцима донети неизмерну радост свим посетиоцима базара и омогућити освежавање везе између људи и животиња, као и учење о одговорности када је реч о нашим четвороножним пријатељима. Заједничко време проведено са штенцима не само да доноси радост, већ и ствара основу за грађење здравог и драгоценог односа према животињама.
Не пропустите ову изузетну прилику да подржите хуманитарну идеју продуженог боравка ,,Оница“ и да уз дивне штенце из прихватилишта уживате у магији и љубави коју нам они непрестано пружају. 
Позивамо вас да нам се придружите 8. јуна, у времену од 10 до 13 часова, у IV паркићу на Лиону (парк иза Меди Група) и улепшате овај догађај вашим присуством.

Галерија

Хуманитарни базар Хуманитарни базар Хуманитарни базар Хуманитарни базар Хуманитарни базар Хуманитарни базар